Comté
Comté-juusto on valmistettu pastöroimattomasta maidosta, joka on peräisin Montbéliarde- ja Ranskan simmental-roduista. Eläimet laiduntavat Ranskan Alpeilla, jossa on enintään yksi lehmä 1,3 hehtaaria kohden. Niitä ruokitaan vain tuoreella rehulla tai luonnon laitumella, mikä edistää juuston ainutlaatuista aromia, makua ja laatua.
Pähkinäisen, ja hieman makean makunsa ansiosta Comté on erinomainen maunvahvistaja. Mieluiten hienoksi raastettuna vaikkapa joidenkin vahvan makuisten ruokien päälle, kuten lampaan tai riistan.
Tryffelitietoutta
Italialaisista tryffeleistä käydään kauppaa lähes ympäri vuoden sillä poikkeuksella, että tammikuussa saattaa olla saatavuusvaikeuksia, jos sää on liian kylmä. Vilkkain sesonki valkoiselle tryffelille on lokakuusta joulukuuhun. Suurin osa italialaisesta valkoisesta tryffelistä tulee Piemonten Albasta, minkä vuoksi sitä kutsutaan Alban tryffeliksi.
Joulun 2024 tuotteet
Täältä löydät kaikki JHB:n joulusuosikit. Perinteisiä elementtejä joulupöytään sekoitettuna uusiin jännittäviin makuihin. Uutuutena esimerkiksi maustettuja etikoita, ranskalaisia hilloja, erilaisia sillejä kuten smetanamarinoitu ja rapumarinoitu, sekä oman keittiömme kehittämä puolukka-karpalomaustettu sillifile. Valikoimassamme on myös useita uusia juustoja!
Suunnittele kesän menu ajoissa
On aika yleistä, että suosituimmat raaka-aineet loppuvat kesällä kesken. Siksi me pyrimme varmistamaan hyvissä ajoin kesän suosikkien saatavuuden asiakkaillemme. Nyt on siis hyvä aika suunnitella kesämenu ja varata siihen laadukkaat raaka-aineet. Ota yhteys myyntiimme tai selaa vaihtoehtoja verkkokaupastamme.