Wagyu-lihaa Australiasta

Westholmen Wagyun jalostus koostuu ns. F1 Wagyusta, jossa jalostussonni on 100% täysiverinen Wagyu risteytettynä paikallisen Mitchell-rodun kanssa, joka kukoistaa Pohjois -Australiassa. Mitchellit ovat rauhallisia, vankkoja lehmiä, joilla on vahva äidinvaisto ja hyvät syömisominaisuudet. Näiden rotujen risteytyksestä saadaan uskomattoman hyvää lihaa.

Jalostus tapahtuu 15:ta eri karja-asemalla Queenslandissa ja Northern Territoryssa Pohjois-Australiassa, missä laajat laitumet ovat olleet jo pitkään hyviä alueita karjankasvatukselle. Eläimet vaeltavat vapaasti kilometrejä laitumella, vasikat syntyvät ulkona ja laiduntavat perheidensä kanssa pysyäkseen rauhallisena ja rentoutuneena. Eläimillä on aina mahdollisuus päästä varjoon, saada puhdasta vettä ja ravitsevaa ruokaa.

Laitumia vaihdellaan ja tarkkaillaan jatkuvasti parhaan ruokatarjonnan varmistamiseksi nyt ja tulevina kausina. Kahden vuoden vapaan laiduntamisen jälkeen lehmät siirretään tilaville ruokinta-asemille. Rehu koostuu vähintään 330 päivän ajan huolellisesti valitusta viljaseoksesta, joka kasvatetaan suurelta osin paikan päällä. Tuloksena on lihaa, jossa on hienosti marmoroitunut hyvä rakenne sekä ainutlaatuisen upea maku.

Lihan marmorointi arvioidaan asteikolla 0-9. Meillä on nyt varastossa 4-5 ja voimme täydentää varastoa tilauksen mukaan korkeammilla marmorointiasteilla.

Valikoima:
-Ulkofile
-Entrecote
-Flanksteak
-Flapsteak
-Tenderstrip
-Picanha