Klassisen hyvää kaviaaria

Eindhovenissa, Alankomaisella Anna Dutchilla on visio – sen kaviaarin pitäisi maistua samalta kuin menneisyydessä, silloin, kun kaviaarin tuotti villi sampi. Tähän päästään eläinten hyvinvoinnilla
ja mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla,
Viljely on F.O.S. -sertifioitua ja se täyttää WWF:n kriteerit.

Sampia ruokitaan luonnollisella ruokavaliolla joka koostuu raa’oista katkaravuista, sillistä kylmältä Pohjanmereltä sekä paikallisisista simpukoista. Ne saavat myös elävää ruokaa, mikä auttaa niitä pysymään terveinä ja vahvoina, kun ne saalistaessaan liikkuvat normaalia enemmän.

Kaviaari Baerii Classic Anna Dutch

Siperian joista ja järvistä peräisin olevaa Acipenser
-siperiansampin Baerii kaviaaria, jonka kiinteät munat ovat kooltaan noin 2,8 mm. Väri vaihtelee mustasta platinaan, maku on hasselpähkinäinen. Toimitetaan kauniissa lasipurkissa valmiina tarjoiltavaksi. Kasvatettu, Alankomaat.

BAERIIta saadaan sammesta, joka kasvaa nopeasti ja josta saa hyvälatuista kaviaaria n.4-6 vuoden iässä. Se on makean veden kala ja se on alkujaan peräisin Siperian joista ja järvistä.

Osta

Kaviaari Oscietra Gold Anna Dutch

Kaviaari Oscietra on alkujaan peräisin venäläisestä
Acipenser Gueldenstaedtii sammesta. 3,1 % merisuolaa, munat ovat kiinteitä platinanvärisiä kaviaarihelmiä, joissa voi aistia kuivatun hasselpähkinän herkullisen maun ja jälkimaussa aistii ruskistetun mineraalipitoisen voin maun. Munat ovat noin 3 mm kokoisia. Toimitetaan
kauniissa lasipurkissa, joka sopii täydellisesti
tyylikkääseen tarjoiluun. Kasvatettu, Alankomaat

OSCIETRAn valmistuminen vaatii aikaa, sillä
kalojen annetaan kasvaa 12-vuotiaaksi
ja 40-50 kiloiseksi ennen kuin kaviaariin päästään käsiksi. Munien väri vaihtelee smaragdinvihreästä,
kullanväriseen platinaan. Kala on peräisin Kaspianmereltä.