Meidän joulu
Täältä löydät kaikki JHB:n joulusuosikit. Perinteisiä elementtejä joulupöytään sekoitettuna uusiin jännittäviin makuihin. Uutuutena esimerkiksi maustettuja etikoita, ranskalaisia hilloja, erilaisia sillejä kuten smetanamarinoitu ja rapumarinoitu, sekä oman keittiömme kehittämä puolukka-karpalomaustettu sillifile.
Jouluista punajuurigraavattua lohta
Yksi joulun parhaista makuista löytyy kotitekoisen oloisesta, punajuurella, kuminalla ja tillillä maustetusta lohifileestä. Valmiiksi buffet-leikattu helpottamaan käsittelyä joulupöydässä. Buffet-leikkaus tarkoittaa, että lohi leikataan pystysuuntaisesti, mistä tulee näyttävämpi lopputulos. Tehty D-leikatusta lohesta.
Jouluisia leikkeleitä
Leikkeleemme valmistetaan perinteiseen tapaan ja jotkut reseptit ovat peräisin 1900-luvun alusta. Mitään ylimääräisiä sideaineita, savuesanssia tai tarpeettomia lisäaineita ei lisätä. Tässä muutamia leikkeleitä tämän vuoden jouluun!