Kestävyyttä kaikilla tasoilla

Johan i Hallen & Bergfalk työskentelee kestävän kehityksen puolesta ja haluaa olla hyvänä esimerkkinä muille alan yrityksille. Uusia suuntaviivoja kehittämällä otamme taloudellisen, ympäristöllisen ja sosiaalisen vastuumme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan itseämme suunnittelemalla, kehittämällä ja tehostamalla toimintaamme.

Vastuullisuuspolitiikkamme, joka läpäisee koko organisaation, koskee taloudellista, sosiaalista ja ennen kaikkea ympäristön kestävyyttä. Tässä on ohjeita siitä, kuinka meidän tulisi johtaa liiketoimintaamme.

Kannustamme vähentämään ympäristövaikutuksia

Yhtenä suurimmista lihan, leikkeleiden, kalan ja äyriäisten toimittajista tavoitteenamme on kuluttaa vähemmän resursseja, kuten energiaa ja vettä, toimitiloissamme tehokkaampien työprosessien avulla. Haluamme kannustaa ja priorisoida teknisten ja organisatoristen innovaatioiden innovatiivista kehitystä vähentääksemme ympäristövaikutuksiamme. Työskentelemällä oikeiden tuotteiden kanssa oikeaan vuodenaikaan voimme ympäristönäkökulmasta auttaa ja ohjata asiakkaitamme valitsemaan oikeat tuotteet ruokalistoilleen.