Johan i Hallen

Ruokailussa kokemus on kaikki kaikessa.
Johan i Hallenin juuret ulottuvat vuoteen 1916, jolloin Johan Andersson aloitti lihan ja leivonnaisten myynnin. Monet vuodet tiskin takana Göteborgin Kungstorgetin kauppahallissa ovat muokanneet meitä enemmän kuin mikään muu: Keskustele asiakkaiden kanssa, esitä kysymyksiä, neuvo, saa neuvoja ja ratkaise ongelmia --> Tämä on meidän tapamme toimia.

Olemme niin isojen kuin pienten ravintolakeittiöiden koti ja autamme jokaista, joka haluaa tarjota vieraille ikimuistoisen ruokailukokemuksen.

Bergfalk & Co

180 vuotta intohimona maku.
Ensimmäinen luku Bergfalkin historiassa kirjoitettiin vuonna 1840. Tuoreet merenelävät ja merestä saadut herkut olivat tuolloin suuri hyödyke kuninkaallisessa pääkaupungissa. Silloinen postilinja-auto Anders Gustaf Bergfalk alkoi pakata ja kuljettaa ostereita ja hummereita Göteborgista Tukholmaan. Huhu kiiri ja tilauksia tuli yhä enemmän. Myymälä avattiin ja liiketoiminta sai lisää vauhtia.

Nykyään Bergfalk & Co on yksi johtavista tuoretuotteiden asiantuntijoista ja ravintoloiden ja myymälöiden tavarantoimittaja. Meitä ajaa vahva intohimo makuun ja hyviin raaka-aineisiin. Uuden yritysperheen ansiosta voimme nyt tavoittaa asiakkaita kaikkialla maassa.

Gothia Seafood

Ei vain parasta merestä.
Fileoimme ja käsittelemme tuoreet kala- ja äyriäisruoat päivittäin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ehdottomasti parasta mitä merellä on tarjottavanaan. Valmistamme mereneläviä omassa keittiössämme. Voit päättää, haluatko kalan kokonaisena, fileoituna tai jalostettuna.

Voimme tarjota asiakkaillemme myös laajan valikoiman savustettuja tuotteita, silliä, salaatteja ja järvituotteita.

Kuuluminen Johan in Hallen & Bergfalk -yritykseen tarkoittaa, että valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia liha- ja kalaraaka-aineita. Voimme tarjota tuotteitamme useammille ihmisille ja asiakkaamme saavat käyttöönsä paljon laajemman ja monipuolisemman valikoiman. Yhteistyötä, josta kaikki hyötyvät.

Fiskeboa

Fiskeboalla lippu on aina nostettu korkealle, kun on kyse mausta tai asiakkaiden palvelun kysynnästä. Ja he ovat aina halunneet olla lähellä Ruotsin länsirannikon kalastajia ja huutokauppoja. Johan i Hallen & Bergfalkin kanssa yhdistyessä Fiskeboa pääsee uusiin ostokanaviin uudella ja laajemmalla tuotevalikoimalla.

Myös päinvastoin. Yksi suurista asioista on, että koko Johan i Hallen & Bergfalk pääsee nyt osaksi Fiskeboan erittäin mukavaa asiakaskuntaa. Vuosien kova ja määrätietoinen työ sekä korkeat tavoitteet ovat antaneet meille vakaan maineen, joka takaa että meillä paljon tietoa ja korkea laatu jokaisessa pienessäkin yksityiskohdassa.

Fiskgrossisten

Aina vain paranee, ja se on laatua:
Fiskgrossisten on perheen nuorin yritys. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että heillä olisi vähemmän tietoa ja kokemusta. Kun Fiskgrossisten aloitti vuonna 2013, tavoitteena oli keskittyä yhteen segmenttiin, kehittää sitä ja tehdä se paremmin kuin kukaan muu.

Te jotka tuntevat meidät, tiedätte, että olemme porukkaa, jotka ovat intohimoisia tarjoamaan asiakkaille yllättävän hienoja makuisia tuotteita, ja meillä on myös se pieni lisäys mukana yhteistyössä asiakkaan kanssa. Maailmanluokan palvelu ja osaaminen on standardi, jonka mukaan työskentelemme. Kuuluminen Johan i Hallen & Bergfalkiin tekee siitä entistä hauskempaa. Nyt voimme tarjota entistä enemmän hyvää.

Arvo Kokkkonen

Arvo Kokkonen perustettiin vuonna 1979, ja he ovat olleet alan edelläkävijöitä, joiden ideana oli tarjota kalakauppaan täysin uusi ja eksoottinen valikoima. Se on tarjonnut yli 40 vuoden ajan Suomen monipuolisimman valikoiman ekosertifioituja kala- ja äyriäisruokia. Se arvostaa kestävää kalastusta ja pyrkii toimittamaan herkullista ruokaa myös pitkälle tulevaisuudessa. Liiketoiminta on laajentunut valtavasti vuosien varrella, viimeisin muutos yhtiölle on, että se on nyt osa Johan i Hallen & Bergfalk:ia. Arvo Kokkonen lisää laatutakuun ja laajentaa merkittävästi yritysperheen toimittaja-aluetta maantieteellisesti strategisella sijainnillaan Vantaalla.